2 Mart 2013 Cumartesi

Makyaj Çantam



      Merhabalar, ilk paylaşımımı en çok kullandığım makyaj malzemelerim olarak yapmaya karar verdim.




Loreal caresse 503 

Yapısı kremsi, nemlendirici, çok kalıcı olmayan bir ruj. Sadece rengini sevdiğim için aldım. Kalıcılık beklentim yoktu. 




Lancome liner plume 01 noir

Çok memnun olduğum, çok kullanışlı bir eyeliner. Ayrı bir swatch hazırlayacağım kendisi için.




Mac crosswires (cremesheen)

Çok güzel coral-pembe karışımı bir renk. Kalıcı sayılabilecek bir ruj. Nemlendirmesi orta düzeyde.




Sephora R12 Sexy game

Sadece rengini beğendiğim için aldığım, ortadan daha iyi kalıcılıkta, nemlendirme özelliği olmayan bir ruj.




Shiseido Perfect Smoothing Compact Foundation

İçinde çok hafif ışıltılar bulunan, mat bitişli, daha çok kuru ciltler için uygun olan  kompakt pudra fondoten. Kapatıcılığı ve kalıcılığı oldukça iyi.
Shiseido Pudra fondotenin açılmış hali.




Yves Saint Laurent Touche Eclat 2,5

Göz altı kapatıcısından çok aydınlatıcı işlevi gören, çok hafif yapıda , aydınlık veren bir ürün.  Kalıcılığı iyi düzeyde. Kapatıcılık zayıf. Göz altı morlukları olan kişilere önermeyeceğim bir ürün. Bir daha alıp almama konusunda kararsızım. Olmasa da olur bence.




Make Up For Ever Aqua Eyes 0L

Çok memnun olduğum göz kalemim. Gayet siyah, kalıcı, kolay uygulanan, kalemtraşla kolay açılan, fiyatı da çok pahalı olmayan bir göz kalemi. Tekrar Tekrar kullanacağım bir ürün.


Benefit High Brow Glow

Kaş altı aydınlatıcısı olarak geçiyor. Çok elzem olmayan bir ürün ama memnun muyum , çok memnunum. KAş altı, göz pınarları, elmacık kemiği, dudak üstü için de uygulanabilir. Yumuşak yapıda, oldukça kalıcı. Rengi şampanya rengi olarak geçen, ışıltılı bir ürün. Mat olan rengi de vardı. Işıltıdan hoşlanmayanlar mat olanı da tercih edebilirler. Kalem tarzı ürünleri sevdiğim için aldım. Çok uzun süre gidecek bir ürün aynı zamanda.




Shiseido Radiant Lifting Foundation

Kuru ciltler için uygun, kapatıcılığı iyi olan bir fondoten. Mat bitiş sağlıyor. Kalıcılığı mükemmel olmasa da oldukça iyi. Yoğun fondotenlerden hoşlanmıyorsanız pek seveceğiniz bir ürün değil. Çok hafif bir yapıda sayılmaz.




Bourjois Metallise 52 Brun İnoxydable

En sevdiğim göz kalemim. Kahverengi renkte, ışıltılar içeren  aynı zamanda yumuşak bir göz kalemi. Çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Bourjois ürünlerinden tavsiye edemeyeceğim bir farları var sanırım. Onun için de ayrı bir swatch hazırlayacağım.




Shiseido Luminizing Satin Face color RD 103

Çok tatlı pembe-şeftali renkli bir allık. Kalıcılığı iyi düzeyde, çok hafif ışıltılar içeriyor. Her renk göz makyajıyla kullanılabilecek bir allık aynı zamanda. Bildiğin allık, vavv diyebileceğim bir yanı yok ama; güzel mi güzel. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

hadi hadi söyle :)